Årets Arbetande Griffon

Copyright Svenska Griffonsektionen © All Rights Reserved

Svenska Griffonsektionen

Rasklubb sedan 1961

Griffon Bruxellois - Griffon Belge - Petit Brabancon

Årets Arbetande Griffon

"Styrelsen i SGS har till vår stora glädje beslutat att även börja uppmärksamma ”arbetande griffoner”. Vi är tre stycken som fått förtroendet att sitta i arbetsgruppen för arbetande griffoner, och vi känner oss hedrade och kastar oss med liv och lust över detta arbete.

Målsättningen för detta första år, 2017, är att vi ska kunna presentera årsbästalistor i Agility, Lydnad, Rallylydnad och Nosework och efter årets slut kunna utse Årets Vinstrikaste i varje gren.

Förutsättningen för att kunna vinna titeln Årets Vinstrikaste är att ägaren är medlem i Svenska Griffonsektionen. Så missa nu inte detta om ni vill vara med och synas i årsbästalistorna med era duktiga griffoner! Och givetvis vill ni det 

P.g.a nytt regelverk fr.o.m. 2017 kan vi inte fastställa beräkningstabellerna för listorna i dagsläget, men vi hoppas kunna publicera dem i Griffonbladet nr 1 2017.

Självklart vill vi uppmärksamma ALLA som arbetar med sina griffoner, oavsett om det gäller tävlingar eller träningar av olika slag. Därför vill vi bli bombarderade med foton och reportage från alla möjliga olika aktiviteter som ni deltar i. Vi vill se er i Griffonbladet!"

 

Maila era bidrag till bodillu@hotmail.com

 

Bodil Lundell/Ingela Andersson/Jennie Jönsson